Opening op afspraak voorjaar 2022

Momenteel zijn we weer volledig geopend, maar wel op afspraak.

U kunt voor het maken van een afspraak voor bezoek bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10 en 16 uur met 0570-244000. Spreekt u bij geen gehoor even uw naam en telefoonnummer in; wij bellen u dan zsm terug. (In de weekends zijn we niet geopend.) Meer informatie over het afsprakensysteem kunt u lezen in dit bericht.

Sinds enige tijd zijn onze 3 vestigingen weer volledig in bedrijf, maar wel uitsluitend op afspraak. Het uitzoeken of ruilen van kunstwerken is gewoon mogelijk. Hetzelfde geldt voor voor interieur-en lichtadviezen; ook die kunnen we voor u verzorgen. Inlijstwerk wordt momenteel (soms) beperkt aangenomen, omdat we sinds begin van het jaar met een kleiner team werken.

Wij hebben het afspraaksysteem vorig jaar ingevoerd, omdat onze locaties niet zodanig in te richten zijn dat de 1,5 meter-regels nageleefd konden worden. Ondanks het opheffen van de Corona-maatregelen blijven we werken met het afspraken-systeem, omdat het goed bevalt. Er zijn nu geen piek-momenten met lange wachttijden meer en u krijgt de onverdeelde aandacht op het moment dat u zelf gekozen heeft.

De afspraken zijn op basis van vaste tijdslots en qua tijd afgestemd op uw reden van bezoek. U wordt verzocht wat eerder of in ieder geval op tijd te zijn. Als er nog mensen aanwezig zijn, dan hebben we een apart wachtplekje ingericht. Meestal hoeft u niet meer dan een paar minuten te wachten. Vaak is het ook mogelijk om alvast wat rond te kijken in de kunstuitleenruimte.