Open Huis zaterdag 12 november en opening op afspraak najaar/winter 2022

Deze week is het Nationale Kunstweek en wij willen dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zaterdag 12 november van 13 tot 17 uur is er Open Huis bij Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer. Sinds het begin van Corona zijn we steeds open op afspraak, maar om de zoveel tijd organiseren we een inloopdag voor mensen die eens vrijblijvend binnen willen lopen om kennis te maken of die al lid of klant zijn, maar zich liever niet vastleggen op een exact tijdstip. Komende zaterdag is weer zo’n dag en we heten iedereen van harte welkom tussen 13 en 17 uur. In de aanloop naar de feestdagen hebben we weer allerlei mooie nieuwe kunst en lijsten in de collectie en een fijn welkomstcadeau voor nieuwe leden van de Kunstuitleen. Daarnaast is er voor alle bezoekers een gratis nieuwe Kunstkrant, editie november/december. (Zolang de voorraad strekt.) Voor wie zaterdag niet kan zijn we voor het maken van een bezoek afspraak gewoon bereikbaar van ma t/m vrij tussen 10 en 16 uur via tel. 0570-244000

Opening op afspraak najaar/winter 2022

Momenteel zijn we volledig geopend, maar wel op afspraak.

U kunt voor het maken van een afspraak voor bezoek bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10 en 16 uur met 0570-244000. Spreekt u bij geen gehoor even uw naam en telefoonnummer in; wij bellen u dan zsm terug. (In de weekends zijn we niet standaard geopend.) Meer informatie over het afsprakensysteem kunt u lezen in dit bericht.

Sinds enige tijd zijn onze 3 vestigingen weer volledig in bedrijf, maar wel uitsluitend op afspraak. Het uitzoeken of ruilen van kunstwerken is gewoon mogelijk. Hetzelfde geldt voor het inlijstwerk en interieur-en lichtadviezen; ook die kunnen we voor u verzorgen.

Wij hebben het afspraaksysteem vorig jaar ingevoerd, omdat onze locaties niet zodanig in te richten zijn dat de 1,5 meter-regels nageleefd konden worden. Ondanks het opheffen van de Corona-maatregelen blijven we werken met het afspraken-systeem, omdat het goed bevalt. Er zijn nu geen piek-momenten met lange wachttijden meer en u krijgt de onverdeelde aandacht op het moment dat u zelf gekozen heeft.

De afspraken zijn op basis van vaste tijdslots en qua tijd afgestemd op uw reden van bezoek. U wordt verzocht wat eerder of in ieder geval op tijd te zijn. Als er nog mensen aanwezig zijn, dan kunt u alvast even rondkijken; er is van alles te zien aan kunst, kunstzinnige cadeau-artikelen en designverlichting. Meestal hoeft u niet meer dan een paar minuten te wachten.