Contact en route

Actuele openingstijden

In de maand augustus zijn we gesloten. Vanaf 1 september gaan we weer van start. Ook al zijn de Corona-maatregelen afgeschaft; wij blijven open op afspraak. Bel voor het maken van een afspraak op ma t/m vrij tussen 10 en 16 uur met 0570-244000 of klik hier voor meer informatie over het afsprakensysteem.

Routeplanner
Op deze pagina kunt u gebruik maken van de interactieve kaart van Google Maps en kunt u gemakkelijk uw route naar onze Kunstuitleen bepalen. Wij zijn op afspraak te bezoeken.

Bellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0570-244000. Vaak wordt u meteen te woord gestaan. Krijgt u een voicemail; laat dan svp even een bericht achter.

Verder is de centrale administratie (Kunstuitleen Midden Nederland) op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur meestal telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
We zijn niet altijd continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in de andere vestigingen. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleen-deventer.nl. Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.