* ONZE AKTUELE NIEUWSBERICHTEN:


* KUNSTMAAND-AKTIE, OPENINGSTIJDEN EN NIEUWE KUNST

L'Oiseau bleu van Ineke ten Kaate


* NOVEMBER WOONMAAND-AKTIE KUNSTUITLEEN
Wie in november lid wordt van onze Kunstuitleen betaalt geen inschrijfkosten a € 9,50 en krijgt als extra welkomstcadeau een quick-scan interieur of lichtadvies naar keuze van onze Interieur en Licht specialist.
(Vraag in onze vestiging naar de aktievoorwaarden.)

* OPENINGSTIJDEN
Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer is wekelijks (zonder afspraak) geopend op donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur.
U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google.

* NIEUWE KUNST EN LIJSTPROFIELEN IN COLLECTIE
Er is weer diverse nieuwe kunst te koop en te huur, o.a. uit een expositie van Ineke ten Kaate, en ook de lijstencollectie is weer helemaal up-to-date.

BEZOEKEN OF TELEFONISCH KONTAKT:

"Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: Deze kleurrijke objecten komen niet in de verhuurcollectie, maar zijn voor de liefhebbers wel gewoon te koop via de Galerie van de Kunstuitleen.


Bezoeken / openingstijden
Uiteraard kunt U ons gewoon komen bezoeken in onze vestiging aan de Mr. H.F. de Boerlaan 151 in Deventer tijdens de reguliere openingstijden. De aktuele openingstijden vindt u hierboven en op onze Facebookpagina: (KLIK HIER) !

Voor bedrijven of (onderwijs)instellingen is het ook mogelijk op andere momenten een afspraak, eventueel gekoppeld aan een bedrijfsbezoek te maken.

Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar onze Kunstuitleen bepalen.

Bellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 06-44 256 179. Tijdens de openingstijden wordt U meestal meteen te woord gestaan. De overige tijden wordt er tijdens kantooruren gewoon opgenomen of bellen wij u na het inspreken van de voicemail terug. Vanwege werk in de Lijstenmakerij of tijdens afspraken kan er niet altijd direct gereageerd worden.

Verder is de centrale administratie (Kunstuitleen Midden Nederland) telefonisch bereikbaar op donderdag en vrijdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur via 036-5226632. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U na de pieptoon van de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

DIGITALE INFO


E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleen-deventer.nl . Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.

Wijzigingen of gesloten
Tot slot is het voor U van belang om te weten dat tijdens de vakantieperiodes, of door andere omstandigheden onze openingstijden kunnen wijzigen of tijdelijk vervallen. Dit wordt altijd als eerste bericht op de openingspagina van onze site vermeld en ook op de kontaktpagina. Mocht U dus van grotere afstand naar ons toe komen of om andere redenen zeker willen weten dat U niet voor niets komt; check dan altijd even de site!

* KUNSTUITLEEN DEVENTER OP TWITTER

Kunstuitleen Deventer op Twitter: Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.


Na Facebook is de Kunstuitleen nu ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U regelmatig de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we van tijd tot tijd mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen.
Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

* KUNSTUITLEEN DEVENTER OP FACEBOOK

Kunstuitleen Deventer op Facebook: Klik op het Facebook-logo en bekijk en "like" onze pagina.


Sinds enige tijd zijn we als Kunstuitleen ook actief op Facebook. Op onze Facebook pagina vindt U altijd de laatste nieuwtjes. Belangrijke zaken als afwijkende openingstijden en exposities blijven we ook gewoon op de site vermelden. De dagelijkse nieuwtjes als nieuwe kunstwerken in de collectie of interessante artikelen in bladen en tips over kunstmanifestaties staan tegenwoordig op onze facebookpagina. (Klik hier.)


Kunstuitleen Deventer - Bezoekadres: Mr. H.F. de Boerlaan 151 - Deventer - Telefoon: 06-44 256 179
E-mail:
info@kunstuitleen-deventer.nl
Administratie: Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.